Kurs

En viktig del av friluftsrådets arbeid er kompetanseheving innenfor friluftsliv. Dette kan være foredrag, veiledning, opplæring og kurs. Kursene er oftest beregnet på ansatte i skole, barnehage og SFO, men vi har også kurs for allmennheten.

Kursene vi kjører, finner du i menyen. Noen av kursene gjennomfører vi på bestilling. Datofestede kurs finner du i kalenderen, og i beskrivelsen av det aktuelle kurset.

Der det ikke er bestemt en kursdato og du ønsker et kurs, enten på teammøter, fellestid, personalmøter, eller for deg selv, kan du ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under. Vi kan holde kurs både innendørs og utendørs. Vi er ganske fleksible på kurslengde, og kan stort sett tilpasse kursene til tiden dere har til rådighet. 

I menyen finner du kurs for både skoler, barnehager og SFO, og kurs i tilrettelegging. Som utgangspunkt er kursene gratis, men i enkelte tilfeller må vi ta en egenandel for kurstilbud som eventuelt ikke mottar tilskudd. Ønsker du veiledning eller har en forespørsel om noe annet som ikke står i kursbasen? Send oss en epost, eller fyll ut skjemaet under.